Bosch Car Service

 

Márkafüggetlen autó szerviz Bosch garanciával, Schiller minőségben!Bosch szerviz telefon
 

 

Alkatrészek BOSCH minőségben


Ablaktörlők

BOSCH Ablaktörlők
Az elismerten magas Bosch minőség gondoskodik a legjobb tisztítási teljesítményről és a hosszú élettartamról. Az innovatív technológiával készült Bosch ablaktörlők garantálják a tökéletes kilátást és a maximális élettartamot.


Akkumulátorok

BOSCH Akkumulátorok
A mai gépjárművekben megjelenő számos elektromos funkció kielégítéséhez tökéletesített akkumulátor-technológia szükséges, amely megbízhatóan elégíti ki a megnőtt energiaigényeket. A Bosch S3-S4-S5 indítóakkumulátorok nagy teljesítményű PowerFrame ráccsal vannak ellátva, és megfelelnek a korszerű akkumulátorral szemben támasztott magas elvárásoknak. A hagyományos gyártási módszerekhez képest a PowerFrame technológián alapuló új, lyukasztott rácsrendszer jelentős mértékben javítja az akkumulátor komponensek teljesítményét és több energiát szolgáltat.


Gyújtógyertyák

BOSCH Gyújtógyertyák
A motor teljesítményét és megfelelő működését döntően a felhasznált gyújtógyertya határozza meg. A Bosch mint piacvezető és a technológiai fejlesztésekben élenjáró fogalom egyet jelent a legmagasabb minőséggel és kompetenciával a gyújtógyertyák területén. Egyre több személygépjármű gyártó építi be a Bosch gyújtógyertyákat az általa gyártott gépkocsikba. Használja ki Ön is az optimális motorteljesítményt és a legújabb technikát a Bosch gyújtógyertyáival.


Izzítógyertyák

BOSCH Izzítógyertyák
Az Bosch új Duraterm-Chromium termékcsaládja a jelenlegi technológiának megfelelő legnagyobb teljesítményt biztosítja. A kiváló minőségű izzócső -nikkel és króm ötvözetével- eredményesen csökkenti a korróziót és ennek köszönhetően 100%-os élettartam növekedés érhető el. Fele akkora felfűtési időt eredményez az innovatív Duraterm kettősanyagú-szabályzóspirál-technológia. Ezek alapján kínálja az új Duraterm-Chromium a felsőkategóriás dízel élményét: gyorsabb, biztosabb tisztább indítás, kétszeres élettartam mellet - pontosan a Bosch minőségnek megfelelően.


Fékrendszerek

BOSCH Fékrendszerek
Optimális biztonságot szavatol a lassítás során a fékrendszer csúcsminősége és a Bosch, mint Európa első számú fékrendszer gyártója által szállított komponensek alkalmazása. Ezért döntenek a vezető autógyártók is az első beépítés során a magas minőségi követelményeket kielégítő Bosch rendszerek mellet.


Lambdaszonda

BOSCH Lambdaszonda
A Bosch több mint 30 éve állította elő a lambdaszondát, melyet azóta is folyamatosan továbbfejleszt. Tekintettel a lambdaszondával elérhető alacsony károsanyag-értékekre érthető annak diadalmenete: manapság évente 33 millió darab hagyja el a Bosch gyártósorait. A Bosch piacvezetőként eddig több mint 500 millió lambdaszondát készített a kereskedelem és az autógyárak részére.


Relék

BOSCH Relék
Szinte minden járműben használnak Bosch reléket, különböző területeken - az ablaktörlő- és befúvómotoroktól a központizár-rendszereken át az üzemanyag-szivattyúkig. A Bosch relék ugyanakkor a gépjármű-alkalmazásokon kívül is sok mindenre használhatók. Egyes elemek 12, illetve 14 Voltos tartományba történő átkapcsolása számos alkalmazási lehetőséget kínál. Ilyenek például az automata tolóajtók, az elektromos kerekesszékek, az anyagmozgató berendezések és az elektromos motorok.


Szíjak

BOSCH Szíjak
A motor és segédberendezéseinek megbízható működése valamint az utasok biztonsága nagymértékben függ a stabil erőátviteltől. A mai modern hajtási konstrukciók különösen magas igényeket támasztanak a gyártókkal szemben, ahol a meghajtószíjak sokszor extrém mechanikai, kémiai és termikus terhelésnek vannak kitéve.


Szűrők

BOSCH Szűrők
A Bosch légszűrői biztosítják a maximális motorteljesítményt és garantálják a tökéletes szűrőhatást akár extrém üzemeltetési körülmények között is. Megbízhatóan tisztítják a beszívott levegőt, és tartósan ellenállnak a nedvességnek, forróságnak. Az időben elvégzett szűrőcsere kifizetődő. Ugyanis az új szűrő beépítésével akár 10%-os üzemanyag-megtakarítás is elérhető.


Világítástechnika

BOSCH Világítástechnika
A növekvő forgalom, az egyre emelkedő sebességhatárok és a folyamatosan váltakozó közlekedési körülmények mind nagyobb követelményeket támasztanak a gépjárművekben alkalmazott fényszórókkal és világítástechnikai rendszerekkel szemben. Ezért dönt a vezető autógyártók többsége az innovatív és magas minőséget képviselő Bosch fénytechnika mellett.